MANİSA / TURGUTLU - Şehit Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu

Elektronik Okul Dergimiz Hazır

Dergimizi indirmek için lütfen tıklayınız.

Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 eğitim-öğretim yılı maalesef dünyayı saran coronavirüs salgınıyla mücadele ederek geçiyor. Bu süreçte derslerimize uzaktan eğitim yöntemiyle devam ediyoruz. Okul olarak uzaktan eğitim sürecinin sağlıklı yürümesi ve daha etkili hale gelmesi için bir çok proje yaptık. Şimdi sizlere yeni bir projemiz olan elektronik dergimizi takdim ediyoruz. "Her ev bir sınıf ve her veli bir öğretmen" diyerek yürüttüğümüz bu süreçte uzaktan eğitimde yakından takibi sağlamaya çalıştık.

Bu projemiz de çağımızın gerekliliklerine uygun ve tamamen özgün çalışmalar içeriyor. Sizlere elektronik dergimizi takdim ederken; dergimizin hazırlanmasında emeği geçen başta Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Hatice ÇEKİM ve projeye katılan öğrencilerimiz olmak üzere; tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Her Zaman Daha İyiye Ve Daha Güzele....

Mehmet TAŞCI

Okul Müdürü